Kapsels voor de feestdagen

De feestdagen zijn weer in aantocht en natuurlijk willen we er dan allemaal geweldig uitzien. De kleding, de make-up en natuurlijk ook je kapsel bepalen met welke look jij voor de dag komt. Look Ahead, kapsalon Amsterdam heeft een aantal haarstijlen voor je op een rijtje gezet.

Onze haarstylisten staan altijd voor je klaar om je voor de feestdagen nog mooier te maken, met een feestelijk kapsel dat bij je past. Je bent ook van harte welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek bij Look Ahead kapper in Amsterdam.

Wij wensen je alvast hele fijne feestdagen! En graag tot ziens bij Look Ahead.


‘Game of Thrones’

Blonde vlechten als kroontje

Kapsel met een koninklijke look geïnspireerd op de serie Game of Thrones. Maak van 2 vlechten van de voorkant van je haar, 1 vlecht. Nu maak je nog eens 2 ‘waterval vlechten’. De 3 vlechten knoop je vervolgens samen in een paardenstaart. De haarelastiekjes verberg je onder de haarstrengen.

Half opgestoken

Donkere knotjes schuin bovenop het hoofd

Creëer 2 knotjes in je haar en maak gebruik van gouden of zilveren glitters voor een extra feestelijk tintje.

Steile paardenstaart

Steile paardenstaart van achter gezien

Klassiek kapsel dat voor meerdere gelegenheden te gebruiken is. Gebruik een stijlborstel, een paar haarspelden en wat gel voor extra glans.


Weelderige paardenstaart

Losse paardenstaart van opzij

Gemakkelijk te creëren kapsel dat jouw look voor de feestdagen afmaakt. Zorg eerst voor wat volume in je haar door het te borstelen. Gebruik wat haarlak en borstel de bovenkant van je haar licht. Vorm een paardenstaart en maak deze vast met een haarbandje. Laat wat haarplukjes los aan de zijkant van je gezicht hangen.

Elegant kapsel

Kapsels met losse en ‘slordige’ vlechten zijn niet alleen elegant, maar ook bijzonder geschikt voor speciale gelegenheden. Maak 2 tot 3 vlechten en fixeer ze met sterke haarlak en een paar haarspelden. Krul enkele haarplukjes langs je gezicht en laat deze langs je gezicht vallen.

Bloemenkapsel

Bloemen in bruin haar

Vlecht je haar in de vorm van een kroontje en gebruik je favoriete bloemen om jouw kapsel te voorzien van een feestelijke look. Dit kapsel is met name geschikt voor lang haar. Heb je half lang of kort haar? Dan kun je gebruik maken van haar extensies om deze look te creëren.

Glad en modern kapsel

Lang, glad haar in een moderne knoop
De ‘verstopte’ paardenstaart creëer je door een lage staart te maken waarbij je de laatste keer het haar slechts half door het elastiek haalt. Knoop de uiteinden rond het haarelastiek en fixeer het geheel met bobby pins en haarlak.


Leave a Comment